Yaşar Üniversitesi - Bilim, Birlik, Başarı

"İzmir’de İyilik Var" Ormanı Fidan Dikim Etkinliği

Tarih : 30-04-2017   /  Saat : 08.45 - 15.30

​"İzmir’de İyilik Var" Ormanı Fidan Dikim Etkinliği

"Dünya Gönüllüler Günü" nedeniyle 3 Aralık 2016 tarihine Gündoğdu Meydanında Yaşar Üniversitesinin yürütücülüğünde İzmir Büyükşehir Belediyesinin katkıları ve 56 gönüllü çalışma yapan kuruluşun katılımı ile düzenlenen "İzmir'de İyilik Var" etkinliğini kalıcı kılmak adına UFND 070 Sosyal Sorumluluk Dersi kapsamında öğrencilerimizin öncülüğünde bir hatıra ormanı oluşturulacaktır.

30 Nisan 2017 Pazar günü "İzmir’de İyilik Var" Ormanı için Ege Orman Vakfı işbiliği ile Tire Dereler Mevkiinde fidan dikim etkinliği gerçekleştirirlecektir. Katılmak isteyenler için program ve ulaşım bilgileri aşağıdaki gibidir:

Tarih: 30 Nisan 2017 Pazar

Otobüslerin Hareket Yeri: Fuar Kültür Park Lozan Kapısı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Müdürlüğü Önü

Hareket Saati: 08:45

Dikim Alanı:  Tire Dereler Mevkii

ULAŞIM:

08:45  İzmir’den hareket,

Tire’ye 15 km kala mola

11:00  Buluşma (Burger King önü) ve Dereli ’ye hareket.

PROGRAM:

11:30    Orman Ekosistemi Konusunda Bilgilendirme

12:00    Açılış

12:05    Açılış Konuşmaları

Ege Orman Vakfı

İzmir Büyükşehir Belediyesi

Yaşar Üniversitesi Rektörü​ Prof. Dr. M. Cemali Dinçer

12:30    Plaket Takdimleri

12:40    Temsili Fidan Dikimi

12:50    Basın Fotoğrafı

13:00    Festival Alanına Hareket

15:30    İzmir'e Dönüş

30 Nisan 2017 Pazar günü açılışı yapılacak olan "İzmir’de İyilik Var" Ormanı  için bağışta bulunmak,  karbon ayak izi konusunda farkındalık yaratmak ve "iyilik" kavramını kalıcı hale getirmek amacıyla dilerseniz bu ağaçlandırma çalışmasına sizlerde katkı sağlayabilirsiniz.

Ağaçlandırma çalışmasına katılmak isterseniz Sosyal Sorumluluk Koordinatörümüz Kevser Çimenli (kevser.cimenli@yasar.edu.tr) ile görüşebilir,  "İyilik Var Ormanı" açıklaması ile banka hesabına (Denizbank Pınarbaşı Tic. Şb. ;  TR47 0013 4000 0042 5403 9000 01) yapacağınız bağışla destek olabilirsiniz.

NOT: Katılım 238 kişi ile sınırlıdır. Lütfen katılımınızı kevser.cimenli@yasar.edu.tr adresine (bireysel olarak) 21 Nisan Cuma saat 17:00’ye kadar bildiriniz. Bu tarihten sonra bildirim yapanlar ancak yer var ise kabul edilecektir. Bunun dışında kendi olanaklarınızla belirlenen noktalardan etkinlik için bize katılabilirsiniz.